Oplossingen: Project management

Wanneer een computersysteem wordt geinstalleerd, moeten bedrijfsmiddelen, vaardigheden en technologie worden samengebracht om aan de doeleinden van het bedrijf te voldoen. Aanvullende bedrijfsvoordelen zijn belangrijk om de investering van de klant te kunnen rechtvaardigen. Een project manager van CompuShare speelt een belangrijke rol in het proces. De project manager coördineert de vele individuele elementen, begeleidt de installatie vanaf de eerste fase tot de definitieve implementatie en geeft de uiteindelijke goedkeuring.

Bovendien identificeert de project manager problemen en zorgt hij of zij voor een adequate oplossing.

 

Project managers zorgen ervoor dat het project binnen het budget, volgens overeengekomen levertijden en met de gewenste kwaliteit worden geleverd.

Uw project manager zal u assisteren bij de installatie, of dit nu een nieuw systeem of een upgrade is. Hij of zij zal alle leden van het installatieteam op de hoogte houden over de gang van zaken en samen met hen zorgen dat dezelfde doelstellingen worden nagestreefd.t consultancy kan bijvoorbeeld ook een advies volgen voor een database, planningssoftware of koppeling met Internet of Intranet.

 

Het is belangrijk te weten dat u de eigenaar van het project bent. Het is uw nieuwe computersysteem voor uw bedrijf. Bij de installatie zal van begin tot eind een aantal teams en mensen betrokken zijn die belangrijke taken uitvoeren en functies bekleden. U kunt er zeker van zijn dat uw project manager van CompuShare nauw zal samenwerken met u en uw collega's in elke fase van het project.