Mindtime Online Backup

CompuShare biedt in samenwerking met Mindtime Online Backup een zeer scherp geprijsde, gebruiksvriendelijke en volledige automatische Online Backup Service aan. Het belang van een regelmatige en betrouwbare backup wordt met de dag groter. Gegevens veranderen snel en steeds meer bedrijfsactiviteiten zijn in hoge mate afhankelijk van geautomatiseerde administratieve processen Elke organisatie kan met de Online Backup Service van Mindtime werken zonder gespecialiseerde kennis van zaken en zonder de strenge discipline in acht te nemen, die het werken met de traditionele tapestreamers vereist. Backup en recovery vindt volledig geautomatiseerd plaats via een breedbandverbinding. Alle data wordt vervolgens versleuteld verzonden en opgeslagen op onze beveiligde servers. Doordat de gegevens niet in hetzelfde pand worden bewaard als de originele data, blijft de backup bruikbaar na brand, waterschade, diefstal, virussen, etc.

 

Met Mindtime Online Backup hebben bedrijven 24 uur per dag toegang tot hun bedrijfskritische data. Alle bestanden kunnen eenvoudig via de software of het Internet worden teruggehaald. Daarnaast kan er in geval van calamiteiten een koeriersdienst worden ingezet.

De werking
1. U installeert onze backup software* op uw pc, laptop of server. Met onze software kunt u instellen van welke server(s), e-mails, bestanden en/of database u een backup wilt maken.
2. Afhankelijk van uw instellingen (dagelijks, wekelijks etc) wordt er volledig automatisch een backup van uw servers, e-mails, files en databases gemaakt.
3. Uw backup wordt gecomprimeerd en versleuteld over uw bestaande Internetverbinding naar onze datacenters gestuurd. Onze datacenters zijn streng biometrisch beveiligd.

 

4. Via uw unieke toegangscode heeft u en alleen u op elk gewenst moment van de dag toegang tot uw gegevens.
5. Onze e-mails houden u dagelijks op de hoogte van de voortgang van uw backups.
6. Via onze software of het Internet kunt u uw bestanden weer terughalen. Voor een snelle restore hebben wij een apart service contract.

Conclusie
De software is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren op elke pc, laptop of server. Het enige wat u nodig heeft is een normale breedband verbinding. CompuShare helpt u bij het kiezen van de optimale abonnementsvorm en kan de installatie en configuratie van de software geheel voor u verzorgen. Bekijk voor meer informatie de Mindtime Online Backup rondleiding