ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN E-MAIL MARKETING


CompuShare heeft een complete oplossing ontwikkelt voor het eenvoudig versturen van professionele e-mailings naar al uw relaties.

In drie eenvoudige stappen bereikt u uw doelgroep. Ontdek de mogelijkheden van e-mail marketing voor uw bedrijf.

Ontwerp van een professionele nieuwsbrief

Om een doeltreffende nieuwsbrief te kunnen verzenden, is het van belang de juiste doelgroep te selecteren. Wij helpen u hierbij. Samen bekijken we op welke manier u uw relaties het beste kunt benaderen. Vervolgens worden uw wensen op een professionele manier vormgegeven en gepresenteerd. Na akkoord wordt het ontwerp klaargemaakt voor verzending. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de nieuwste spamwetgeving.

Selecteren van uw doelgroep

Uw gehele adressenbestand kan eenvoudig in het systeem worden geïmporteerd. Vervolgens kunt u online uw abonnee's beheren. Het is mogelijk om op uw huidige website een inschrijfmogelijkheid te genereren zodat uw bezoekers zich kunnen inschrjven. Dankzij het vrijblijvende karakter van de mailing, kan de ontvanger zich, als dat gewenst is, zelf uitschrijven.

 
 
 

Het versturen van uw e-mail campagne

Samen verzenden we uw e-mailcampagne naar de gekozen doelgroep. Dankzij ons online systeem worden er geen virussen naar uw doelgroep verstuurd, waardoor uw nieuwsbrief niet als spam wordt gezien. Na verzending kunt u real-time de statistieken bekijken en het effect van uw mailing meten.

OVERZICHT PRIJZEN


Eenmalige opstartkosten € 349,-
Aanmaken account  |  ontwerp nieuwsbrief  |  inrichten contactdatabase  |  begeleiding eerste verzending

Maandelijkse licentie € 29,-
Verzenden van 1.000 emailings  |  inrichten op SPAM wetgeving  |  statistieken overzicht

Extra e-mailbundel € 6,95
Wilt u meer e-mailings versturen per maand? Breid uw abonnement uit met een extra e-mail bundel van 1.000 e-mailings per maand.

Wij geven u graag een vrijblijvende demonstratie. Bij interesse, vul rechtstaand formulier in.

 
 
 

Bedrijfsnaam:*
Naam:*
Telefoonnummer:*
Emailadres:*
Website:*