Hikvision IP Camerabewaking

Een oogje in het zeil

De Hikvision camera is een van de meest betrouwbare op de markt.
Het is ook niet voor niets dat hun missie: ’op een innovatieve manier de veiligheid vergroten rond uw woning of bedrijf is. Bij CompuShare vindt u voor elke ruimte en situatie wel een geschikte camera van dit hoogwaardige merk.
Hikvision heeft camera’s voor zowel binnen als buiten met ontzettend hoge resolutie beelden in kleur.
Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijf goed beveiligd is en u kunt eenvoudig de beelden van de Hikvision camera bekijken.

Is Hikvision een goed merk?

Ja, door de hoge resolutie heeft Hikvision haarscherp gekleurd beeld, zelfs wanneer er weinig licht is. Bovendien kunnen de camerasets van het merk gecombineerd worden met wel 128 camera’s, waardoor u met Hikvision een geheel terrein kunt laten beveiligen.

Hikvision IP camera

Met de Hikvision IP camera profiteert u van een hoop innovatieve functies.
Deze is namelijk in staat om gezichten te herkennen en indringers te detecteren.
Bovendien kan de IP camera een grens maken en het registreren wanneer deze wordt overgestoken bij u thuis. Elke IP camera heeft zijn eigen functies en voordelen, zo kan de PTZ-camera draaien en de 360 graden camera kan een hele hoek vastleggen.
U kunt ook verschillende camera’s met elkaar koppelen, zodat u een nog groter terrein kunt beveiligen. Welke Hikvision IP camera het beste is voor u, hangt van uw woning of bedrijf af.
U kunt gerust contact met ons opnemen voor advies, zodat u altijd de beste bewakingscamera aanschaft.

Hikvision camera set

Voor een volledige beveiliging kiest u voor een Hikvision camera set. Zo’n kit kan wel met 1 tot 128 camera’s worden verbonden, waardoor u een heel terrein zou kunnen beveiligen. De Hikvision camera set hebben we in twee categorieën: 4 megapixel en 8 megapixel. Bovendien heeft u keuze uit een set in het zwart of in het wit. Beide categorieën zijn van ontzettend hoge kwaliteit, maar de 8 mp zijn voorzien van uiterst hoge resolutie, zodat u haarscherp HD beeld te zien krijgt. Welke beeldresolutie u nodig heeft, is afhankelijk van uw situatie. Zo raden we aan om voor een 8 megapixel Hikvision camera set te kiezen, wanneer de camera’s boven een hoogte van 15 meter komen te hangen.

Hikvision camera buiten

De beste beveiliging heeft u met een Hikvision camera voor buiten. De camera’s van Hikvision kunnen namelijk, zelfs bij zeer weinig licht, een kleurenbeeld creëren. Daarnaast heeft u verschillende mogelijkheden zoals infrarood en de inzoomfunctie. Hierdoor kunt u altijd met duidelijke beelden zien wat er speelt of zich afgespeeld heeft. Of u nu kiest voor een set 8 mp, 4 mp of een losse camera, u weet zeker dat uw terrein veilig bewaakt wordt met de haarscherpe beelden van de Hikvision camera voor buiten. U kunt de beelden opslaan in een HD recorder of op een computer.

Welke Hikvision camera kiezen?

Dit hangt van uw situatie af. Wanneer u camera’s hoger dan 15 meter ophangt, is het aan te raden om voor camera’s te gaan met 8 Megapixel. De Darkfighters camera’s bieden een uitstekend beeld, ook bij zeer weinig licht. U kunt contact met ons opnemen voor advies bij het kiezen van de beste camera voor u!

Wij zoeken personeel!